Bene Parcs Causeway ontvangstmeubel

Jong gebruikt

Ontwerp: PearsonLloyd

PARCS Causeway is een meubelprogramma bestaande uit banken, hekmodules, wanden en kasten. De elementen kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd en bieden een hoge mate van ontwerpvrijheid.

Grijze Delen hoek 180x55x45 lbh
Rode deel hoek 180x25x75
Vierkante 60x60x45
Diameter lamp 100
Grijs deel 240x55x45
Rode rug 180x25x75

Meer details

Waarschuwing: Laatste stuks op voorraad! op = op.

1 999,00 €

Meer informatie

De verschillende hoogten van de Causeway-elementen moedigen gebruikers aan om een ​​van de drie verschillende posities aan te nemen: zitten, staan ​​of leunen, en ze bieden ergonomische vrijheid. Verticale modules geven de ruimte vorm en bieden een scherm voor werk dat concentratie vereist.

Als de zit- en sta-elementen worden uitgebreid met opslagruimtes en planken, bieden de PARCS Causeways ook ruimte voor een bibliotheek. Een Power Bar voor media-ondersteund werk, evenals verlichting en schermen zijn ook beschikbaar als aanvullende elementen.

Developement

Het idee is afkomstig van de Giant's Causeway, een indrukwekkende natuurlijke rotsformatie in Noord-Ierland, die bestaat uit 40.000 basaltkolommen. De Giant's Causeway is een Werelderfgoed en een belangrijke toeristische attractie. PearsonLloyd was geïnteresseerd in het observeren van het gedrag van bezoekers: elk individu vond een positie die het meest comfortabel was voor hen, soms zittend, soms hurkend, soms leunend, liggend of staand.

Een andere inspiratiebron waren de Spaanse Trappen in Rome. Ook hier neemt iedereen intuïtief de positie in die voor hen het prettigst is. Bovendien, zelfs als het druk is, blijven de trappen verschillende groepen hun eigen individuele ruimte bieden.

29 Andere producten in dezelfde categorie: