Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 1 dag na ontvangst van uw betaling verzonden met tracking en aflevering zonder handtekening. Als u de voorkeur geeft aan verzending met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voordat u deze bezorgwijze kiest. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden, bij spullen die niet in een doos passen wordt het artikel of de artikelen op een pallet geleverd, houd er rekening mee dat deze geleverd kunnen worden tot waar de pompwagen kan komen. Ook als de bestelling uit meerdere pallets bestaat kan het dat ivm de planning daarvan de bestelling niet direct de volgende dag bij u op de stoep staat of in overleg wordt geleverd.